Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tottenham vil have Aleñá

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 22. oktober 2019
Tottenham vil have Aleñá

Tottenham skulle angiveligt være meget interesserede i at hente Carles Aleñá til klubben i januars transfervindue. Mauricio Pochettino er meget opmærksom på Aleñás nuværende situation i Barcelona, og vil hente ham som erstatning til Christian Eriksen, som ikke har forlænget sin kontrakt med Tottenham. Hvis Tottenham skal have penge ud af Christian Eriksen skal han sælges til januar, hvorfor en erstatning søges, og her vil Pochettino altså gerne have fat i Carles Aleñá.

Carles Aleñá var meget tæt på et skifte til Real Betis på lån i sommerens transfervindue, men Barcelonas fokus var angiveligt på at skille sig af med Ivan Rakitic, og da den handel faldt til jorden, var der ikke nok tid til at forhandle en aftale med Real Betis på plads. Betis skulle også været interesserede i at hente Aleñá i januar, så længe de har catalanske Rubi i cheftrænersædet.

Aleñá har ikke spillet meget denne sæson, hvor det kun er blevet til en enkelt halveg i sæsonens første kamp mod Athletic Bilbao. Sidenhen har Aleñá ikke ofte kunne se sit navn hverken på holdkortet eller i truppen til kampene. Aleñá har også offentligt vist sine frustrationer over den manglende spilletid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder