Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lautaro Martinez kan lande i Barca til januar

Transfermarked - 27. oktober 2019Lautaro Martinez kan lande i Barca til januar

Det er ingen hemmelighed, at FC Barcelona er på udkig efter en ny spidsangriber og øverst på listen finder man Inters Lautaro Martinez. Desuden står Rashford, Kane og Mbappé også på listen og selvom Mbappé er drømmen, så er det mest realistiske Lautaro Martinez.

Nu melder Mundo Deportivo, at der reelt set er en chance for at han lander i FC Barcelona til januar i stedet for til sommer. Det sker som følge af Inters interesse i Arturo Vidal og Ivan Rakitic. Her vil FC Barcelona forsøge at presse Martinez med i en handel, men spørgsmålet er om Barca er klar til at opgive to midtbanespillere for én angriber.

Rakitic er klar til at skifte og Inter er også på hans liste over potentielle klubber. Det ser dog straks værre ud med Vidal, som ønsker at blive i Barca og kæmpe for endnu mere spilletid og derfor bliver det svært at overbevise ham om et skifte. I det tilfælde vil Barca tilbyde Rakitic og en pose penge for Lautaro Martinez.

Lautaro Martinez har ikke bombet løs for Inter i denne sæson. Efter ni spillerunder har han scoret fire mål og er fem mål bag topscoreren Ciro Immobile mens Zapata, Lukaku og Berardi har scoret 6 mål. Derudover har Martinez bidraget med én assist i Serie A denne sæson.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 54%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

265,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder