Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Iñigo Martinez står foran en stor mulighed

Skader - 15. oktober 2023




Iñigo Martinez var udmærket klar over, at han i sommers skiftede til et FC Barcelona-hold, som havde totalt styr på defensiven, da Ter Stegen og hans forsvar netop havde tangeret rekorden for flest clean sheets. Et par måneder inde i sæsonen har det da også været sparsomt med spilletid til Martinez.

Han virkede rystet, da han startede inde mod Mallorca og selvom man sagtens kan se hans kvaliteter, så har han ikke fået nok spilletid til at komme ind i nogen form for rytme, men der står en stor mulighed for ham netop nu, da Jules Koundé er ude i et par uger og dermed er det kun Andreas Christensen og Ronald Araujo, som er til rådighed.



Araujo og Christensen kommer ikke til at spille alle kampe, da sæsonen er meget lang, og derfor bliver det Martinez, som skal dække ind. Det er en chance, som han kan udnytte for at få endnu mere spilletid. Ronald Araujo er lige nu samlet med Uruguay og får derfor godt med minutter i benene ligesom han skal ud på en lang flyvetur fra Sydamerika, alligevel ventes han at starte inde mod Bilbao.

Hvis kampen tillader det, så vil Xavi helt sikkert overveje at skifte Araujo ud i løbet af kampen for at give ham en nødvendig pause og her kan Iñigo Martinez komme ind. Desuden er der kampe nærmest hele tiden, så der vil også være mulighed for at starte inde for Martinez.

Uruguay, med en velspillende Araujo, spillede uafgjort med Colombia for to dage siden. De spiller igen onsdag klokken 02.00, dansk tid, mod Brasilien i kvalifikationen til VM, så der er tale om en meget vigtig kamp for landet, hvor landstræneren næppe sparer en så vigtig spiller som Araujo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iñigo Martinez står foran en stor mulighed

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder