Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Presset Valverde: Alle peger på træneren

Nyheder - 5. november 2019




Ernesto Valverde er en presset mand. Tilhængerne har længe råbt efter hans fyring i takt med at mange håber, at han vælger selv at gå af. Spørger man træneren selv, så er han klar over, at pilen altid peger på træneren i dårlige perioder.

Er det et fodboldmæssigt problem, eller noget andet?
- Når vi taber en kamp, så forsøger jeg at identiicere grundende til nederlaget. Det gjorde vi mod Granada og Levante... Man bliver nødt til at forstå hvorfor man tabte - jeg taler aldrig om teorier.

Føler du dig presset?
- Vi ved alle, hvad det handler om. Træneren er altid ansvarlig for hvad der sker og når holdet er under loopen. Alle kiggere på træneren og det accepterer jeg. Jeg accepterer det faktum, at vi ikke spillede godt mod Levante og at vi skal forbedre vores spil.

Skal Griezmann fokusere mere offensivt end defensivt?
- Nej. Han skal involveres mere når vi angriber. Han er involveret i bevægelserne og han gør det rigtig godt. Han giver meget

Kan du fortælle mere om holdet lige nu og hvad du tænker?
- Hør. Der er en tendens til at vi gør det godt i ligaen og gør det dårligt når vi taber. Jeg forsøger at skabe en balance og man tror altid på, at man kan forbedre nogle ting. Uanset hvad man tænker, så kan man ikke altid sige det i offentligheden (til dette pressemøde, red.). Der er ting man skal vente med at sige til det passende tidspunkt, hvor det giver mening at sige dem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Presset Valverde: Alle peger på træneren

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder