Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Presset Valverde: Alle peger på træneren

Nyheder - 5. november 2019Presset Valverde: Alle peger på træneren

Ernesto Valverde er en presset mand. Tilhængerne har længe råbt efter hans fyring i takt med at mange håber, at han vælger selv at gå af. Spørger man træneren selv, så er han klar over, at pilen altid peger på træneren i dårlige perioder.

Er det et fodboldmæssigt problem, eller noget andet?
- Når vi taber en kamp, så forsøger jeg at identiicere grundende til nederlaget. Det gjorde vi mod Granada og Levante... Man bliver nødt til at forstå hvorfor man tabte - jeg taler aldrig om teorier.

Føler du dig presset?
- Vi ved alle, hvad det handler om. Træneren er altid ansvarlig for hvad der sker og når holdet er under loopen. Alle kiggere på træneren og det accepterer jeg. Jeg accepterer det faktum, at vi ikke spillede godt mod Levante og at vi skal forbedre vores spil.

Skal Griezmann fokusere mere offensivt end defensivt?
- Nej. Han skal involveres mere når vi angriber. Han er involveret i bevægelserne og han gør det rigtig godt. Han giver meget

Kan du fortælle mere om holdet lige nu og hvad du tænker?
- Hør. Der er en tendens til at vi gør det godt i ligaen og gør det dårligt når vi taber. Jeg forsøger at skabe en balance og man tror altid på, at man kan forbedre nogle ting. Uanset hvad man tænker, så kan man ikke altid sige det i offentligheden (til dette pressemøde, red.). Der er ting man skal vente med at sige til det passende tidspunkt, hvor det giver mening at sige dem.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder