Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Abidal: Valverde bestemmer om han fortsætter

Nyheder - 18. november 2019




Eric Abidal gav for to dage siden et dybt interview, hvor han kom ind på flere forskellige emner. Ernesto Valverde var blandt emner, da han i disse dage ikke er en populær mand blandt klubbens fans. Han arbejder dog hårdt på at komme inde i varmen igen og Abidal slår fast, at det er op til Valverde at bestemme, om han vil fortsætte i klubben.

- Der er altid debat omkring Valverde. Det samme skete efter Roma og Liverpool. På grund af ét resultat kan man tro, at det har været en dårlig sæson - også på grund af måden, det skete på.

- I disse situationer tænker mange, at træneren skal have skylden, men man bliver nødt til at analysere tingene: Hvad bringer træneren til spillerne og omvendt? Vi står bag Valverde og vi fodrer ham med informationer - men arbejdet i dagligdagen står han selv for.

- Der findes klubber, som skifter sin træner efter dårlige resultater, men man skal altid kigge på det store billede: Hvis træneren tror på, at han kan gøre det bedre, så skal man stole på ham.

- Spillerne og træneren er lige vidt om skylden. I fodbold sker der ting, som du ikke kan forklare - selv ikke spillerne, som spiller kampene, kan forklare nogle ting. Alt, jeg kan sige er, at det er Valverdes beslutning om han fortsætter. Vi har talt med ham om situationen og han ved, hvad der skal til. Han beslutter når han vil - mere er der ikke at sige til det.

- Jeg kan forsikre alle om, at vi ikke har talt med andre trænere. Fremtiden kommer naturligvis an på resultaterne, men man kan se, at Valverde stadig nyder sit arbejde og når dagen er omme er det op til ham og hans følelser. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal: Valverde bestemmer om han fortsætter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder