Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mærkværdig klausul i Lautaro Martinez' kontrakt

Transfermarked - 21. november 2019Mærkværdig klausul i Lautaro Martinez' kontrakt

I disse uger er der konstant tale om hvilken angriber der lander i FC Barcelona til sommer. Luis Suárez er selv klar over, at klubben er på udkig efter hans direkte erstatning og Inters Lautaro Martinez har længe været på liste over mulige tilføjelser til den catalanske offensiv.

Corriere dello Sport melder denne uge, at der findes en mærkværdig klausul i Martinez' kontrakt der gør, at han faktisk kan skifte relativt billigt når man kigger på dagens transfermarked. Således findes der 15 dage i juli 2020, hvor Martinez kan købes fri for 830 millioner kroner. Historien melder intet om hvilke 15 dage der er tale om, men den information kan Barca hente ved at forhøre sig hos Inter.

Det betyder, at FC Barcelona har en halv måned til at købe Martinez fri når vi nærmer os sommerens transfervindue. Selve klausulen er ikke bekræftet at Inter, men det er helt sikkert i Martinez' interesse, at man har fået forhandlet sådan en klausul ind i kontrakten, da han aldrig har lagt skjul på, at han gerne vil spille i Spanien en dag.

Lautaro Martinez har netop været udtaget for Argentina i deres kampe mod Brasilien og Uruguay og her var han på banen sammen med Lionel Messi. De to har altså allerede indledt et venskabeligt forhold til hinanden hvilket kun er et stort plus såfremt Barca vælger at gå efter ham til sommer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

509,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder