Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé tager til behandling i Qatar

Skader - 1. december 2019Dembélé tager til behandling i Qatar

Ousmane Dembélé har ikke været heldig med skader siden han ankom til FC Barcelona. Han har allerede pådraget sig ni skader og flere gange har der været tale om flere uger på sidelinjen. I fredags kom den hårde nyhed om, at han denne gang er ude i hele 10 uger.

Det betyder, at han ikke kommer i spil før februar næste år og han misser derfor nogle store kampe, hvor hans kvaliteter helt sikkert kunne blive brugt. Klublægerne i FC Barcelona valgte torsdag at køre Dembélé rundt til forskellige læger for at få friske øjne på den nye Dembélé-skade for at kunne undgå samme situation fremadrettet.

Desuden er det også besluttet, at Dembélé skal modtage behandling i Doha i Qatar, og derfor bliver han nødt til at flyve frem og tilbage, da han både i Barcelona og Doha skal igennem en behandlingsforløb for at komme ovenpå igen. Når han befinder sig i Doha vil Barcas læger være sammen med ham.

Senest var det Samuel Umtiti, som befandt sig til behandling i Doha og han lader til at være kommet til sig selv. Derfor håber man på, at Dembélé ligeledes kan komme ovenpå igen, men der går altså 10 ugers tid før man får Dembélé at se i Barca-trøjen igen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

239,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder