Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dembélé tager til behandling i Qatar

Skader - 1. december 2019




Ousmane Dembélé har ikke været heldig med skader siden han ankom til FC Barcelona. Han har allerede pådraget sig ni skader og flere gange har der været tale om flere uger på sidelinjen. I fredags kom den hårde nyhed om, at han denne gang er ude i hele 10 uger.

Det betyder, at han ikke kommer i spil før februar næste år og han misser derfor nogle store kampe, hvor hans kvaliteter helt sikkert kunne blive brugt. Klublægerne i FC Barcelona valgte torsdag at køre Dembélé rundt til forskellige læger for at få friske øjne på den nye Dembélé-skade for at kunne undgå samme situation fremadrettet.

Desuden er det også besluttet, at Dembélé skal modtage behandling i Doha i Qatar, og derfor bliver han nødt til at flyve frem og tilbage, da han både i Barcelona og Doha skal igennem en behandlingsforløb for at komme ovenpå igen. Når han befinder sig i Doha vil Barcas læger være sammen med ham.

Senest var det Samuel Umtiti, som befandt sig til behandling i Doha og han lader til at være kommet til sig selv. Derfor håber man på, at Dembélé ligeledes kan komme ovenpå igen, men der går altså 10 ugers tid før man får Dembélé at se i Barca-trøjen igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé tager til behandling i Qatar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder