Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: FC Barcelona forlænger med Ansu Fati

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 4. december 2019
Officielt: FC Barcelona forlænger med Ansu Fati

FC Barcelona har her til aften offentliggjort, at klubben forlænger med kæmpetalentet Ansu Fati. De to parter har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2022 med en option på to ekstra år.

17-årige Ansu Fatis frikøbsklausul hæves også, så den nu lyder på 170 millioner euro, hvilket svarer til 1,27 milliarder. Når Ansu Fati skriver under på en Pro Contract, så stiger frikøbsklausulen til svimlende 400 millioner euro.

Ansu Fati underskrev kontrakten denne tirsdag sammen med præsident Josep Maria Bartomeu, Silvio Elias og Oscar Grau. Derudover var også Eric Abidal og hans assistent Ramon Planes til stede. Den unge komet er altså kommet i fornemt selskab efter sine flotte præstationer på førsteholdet.

Ansu Fati, som er født i år 2002, ankom til FC Barcelona i 2012 da han var bare 10 år gammel. Han er den yngste spiller nogensinde i klubbens historie til at score i La Liga; her var han blot 16 år og 304 dage. Desuden er han klubbens yngste spiller til at starte i en kamp på Camp Nou og spille med i Champions League.

Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder