Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dembélé er hjemme i Barcelona igen

Skader - 16. december 2019




Ousmane Dembélé havde inden Champions League-kampen arbejdet benhårdt på at ændre sin tilværelse for netop at undgå skader og negative overskrifter, men desværre for den lynhurtige franskmand, gik han atter engang i stykker igen og Barca kunne efterfølgende meddele, at han er ude i 10 uger.

Philippe Laundreau behandler blandt andet fodboldspillere i Qatar og derfor valgte Dembélé at tage afsted den 1. december for at modtage behandling. I aftes landede han så i Barcelona, hvor han vil forsætte sin behandling af klublægerne. Men han er ikke færdig med Qatar endnu.

Skadesperioden er opsat i etaper således at han spenderer tid både i Qatar og Barcelona for at komme sit problem til livs. Behandlingen er sat op efter at adskillige læger har taget et kig på den nye skade og nu håber man på, at Dembélé vender tilbage for fuld drøn med håbet om at undgå skader.

Med 10 uger på sidelinjen er Dembélé først tilbage i aktion i slutningen af februar og her kan han være med til at blive afgørende i sæsonens afslutning - men igen kræver det, at han holder fokus og sørger for at sove godt, spise godt og opføre sig som en professionel fodboldspiller, for ellers vil han med garanti falde tilbage i en skade. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé er hjemme i Barcelona igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder