Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde bryder sig ikke om den nye Super Cup

Spansk Supercup - 9. januar 2020




Det spanske fodboldforbund overraskede for nogle måneder siden, da de pludselig bekendtgjorde, at den spanske Super Cup rykkes til Saudi Arabien og at der fremover er hele fire deltagende hold. Det hele bunder i, at der er flere penge at hente.

Ernesto Valverde forstår grunden, men bryder sig generelt ikke om det nye format, hvor pokal- og ligavinderen deltager sammen med pokaltaberen og andenpladsen i La Liga. Skulle det samme hold figuere to gange, som var tilfældet med Barca, så kommer tredjepladsen automatisk med.

- Super Cuppen har altid været den første titel, som man skulle kæmpe om inden sæsonen og det var rigtig godt hvis du spørger mig, forklarede Valverde og fulgte op:

- Nu er formatet ændret og vi må se, hvordan det forløber. Det er store kampe for tilhængerne, men der er altså kun én ligavinder og én pokalvinder.

- Dette er min femte Super Cup. Hvis du spørger mig, så foretrækker jeg det gamle format, men det er selvfølgelig forbundet, som bestemmer og tager beslutningen.

- Vi skal huske på, at fodbolden er en kæmpe industri, hvor der altid kigges på måder hvorpå man kan tjene endnu flere penge. Der er intet anderledes med spansk fodbold - indtægter er vigtige, kom det fra Valverde.

I aften klokken 20.00 skal FC Barcelona op mod Atletico Madrid i Super Cuppen. Vinderen møder Real Madrid i finalen på søndag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde bryder sig ikke om den nye Super Cup

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder