Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medier: Barca fyrer Valverde på mandag

Nyheder - 9. januar 2020Medier: Barca fyrer Valverde på mandag

Foto:


FC Barcelona skuffede fælt her til aften, da de ikke formåde at slå Atletico Madrid i semifinalen af den spanske Super Cup i Saudi Arabien. Man kom først bagud efter 18 sekunder af anden halvleg, men kom siden på 2-1 og tabte slutteligt 2-3.

Igen er det Ernesto Valverde som står for skud for sin taktik og den manglende motivation, og nu forlyder det i adskillige spanske medier - heriblandt RAC1 og Sky Sports - at FC Barcelona har planlagt et bestyrelsesmøde på mandag, hvor det helt store emne er Ernesto Valverdes fremtid. Pilen peger i retning af en fyring.

Skal man diskutere Valverde, så får han næppe en ny chance. Der er ingen tvivl om, at man vurderede muligheden for at finde sig en ny træner i sommers efter fadæsen på Anfield mod Liverpool, men bestyrelsen valgte at beholde Valverde, som i denne sæson heller ikke har formået at få det store ud af Barca.

Selvom FC Barcelona fortsat lever i Champions League og La Liga, mens Copa del Rey slet ikke er begyndt for dem endnu, så lader det til at blive endnu en skuffende sæson. Valverde selv føler også presset og har længe søgt efter en stribe af gode sejre for at løsne sine skuldre, men stimen kommer bare ikke og i aften blev det ikke bedre efter en rigtig skidt forsvarspræstation.

Om man vælger at fyre Valverde på mandag bliver således spændende at følge, da det trods alt er midt på sæsonen og man gør klogt i at have en træner klar.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyhederAnbefalede nyheder

1 - Valverde kan se frem til en stor bonus
2 - Rivaldo: Man behandlede Valverde respektløst
3 - Setien annullerer Valverdes fridag til spillerne
4 - Del Bosque: Overrasket over Valverde-fyring
5 - Hvad bliver Valverdes eftermæle?
6 - Åbent afskedsbrev fra Ernesto Valverde
7 - Journalist: Ikke enighed om Valverdes fyring
8 - Forgængere forsvarer Valverde
9 - Officielt: Quique Setien erstatter Valverde!
10 - Valverde kritiseres massivt af Barca-legende


FC Barcelona webshop

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Spar 20%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder