Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tottenham melder sig ind i kampen om Semedo

Transfermarked - 10. januar 2020Tottenham melder sig ind i kampen om Semedo

© FCBN


Nelson Semedo er ikke fast mand på højrebacken i FC Barcelona og meget tyder på, at han virkelig overvejer sin fremtid. I sommers var Atletico Madrid klar til at hente ham, men Barca overbeviste Semedo om, at han ville spille fast i denne sæson og derfor valgte han at blive.

Barca har dog ikke holdt, hvad der blev lovet, og Semedo er langt fra fast mand hvorfor han ofte har været irriteret i denne sæson og det har Tottenham tænkt sig at udnytte - enten her i januar eller til sommer. Englænderne vil udnytte den sårbare situation.

Efter at Keiran Trippier rykkede til Atletico Madrid har Tottenham været hårdt ramt på højrebacken og da Kyle Walker-Peters er på vej til Crystal Palace er Spurs på vild jagt efter en ny mand til defensiven. Her ser man en mulighed for at hente Semedo hvilket kan tvinge Barca til at hente Emerson hjem fra Real Betis, som han er udlejet til.

Semedos ønske er at triumfere i FC Barcelona, men han spiller ikke så meget som han ønsker og desuden er han træt af at blive lovet noget, som Valverde i sidste ende ikke kunne holde. Sergi Roberto har spillet rigtig mange kampe på backen selvom han var tiltænkt en rolle på midtbanen netop for at give Semedo flere kampe til at boltre sig i.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder