Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde kritiseres massivt af Barca-legende

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 11. januar 2020Valverde kritiseres massivt af Barca-legende

Foto: AS


Kritikken har haglet ned over Valverde siden 3-2 nederlaget til Atlético Madrid og dermed den smertefulde exit af Super Cuppen. Valverdes dage i Barcelona er måske snart talte og Barca-legenden Rivaldo, er ikke bleg for at puste til ilden - og når store spillere som Rivaldo taler, så lytter man.

Med henblik på Barcelonas seneste kamp, kom Rivaldo med følgende udtagelse.

- Barcelona kan ikke fortsætte med at falde i søvn i de store kampe. Det er meget frustrerende. Måden de kontrollerede kampen på, skulle de have kørt den hjem, men ikke når de bare lige pludselig slår fra mod et så godt hold, som har Simeone i trænersædet. El Cholo (Simeone) er en entusiastisk træner, han gejler altid sine spillere op, motiverer dem og opmuntrer dem til at give en tand ekstra. Det er muligvis lige præcis hvad Barcelona mangler.

Rivaldo peger altså på at Valverdes evne som motivator, simpelthen ikke er gode nok. Et synspunkt som brasilianeren ikke står alene med. Valverde er flere gange blevet udskældt for ikke at kunne motivere holdet, og Rivaldo var heller ikke færdig med at snakke om Valverde.

- Jeg er sikker på at dette nederlag på ingen måder hjælper Valverde. Det minder mig om kampene mod Roma og Liverpool i Champions League. Valverdes job hænger i en tynd tråd. Klubben fyrer han måske før sæsonafslutningen, fordi en klub som Barcelona kan ikke fortsætte med at tabe ved at være så tankeløse.

Med henblik på kampens sidste ti minutter mod Atlético Madrid, fortalte Rivaldo også at han forventede en reaktion fra Valverde, men den kom aldrig.

- En del af trænerens job er at observerer, hvad der ikke fungerer, i løbet af kampen og så fikse de problemer. Man skal sørge for at identificere problemerne for spillerne. Men hvis han bare sidder der, helt passivt, og ser det hele falde sammen, så er der en risiko for at modstanderen overrasker dig.

Rivaldo lagde altså ikke fingre imellem, da han var ude og kritiserer Valverde. Barcelona-træneren har dog stadig den nuværende trups opbakning, hvor både Messi, Suárez og Piqué har været ude og forsvare deres træner.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyhederAnbefalede nyheder

1 - Valverde kan se frem til en stor bonus
2 - Rivaldo: Man behandlede Valverde respektløst
3 - Setien annullerer Valverdes fridag til spillerne
4 - Del Bosque: Overrasket over Valverde-fyring
5 - Hvad bliver Valverdes eftermæle?
6 - Åbent afskedsbrev fra Ernesto Valverde
7 - Journalist: Ikke enighed om Valverdes fyring
8 - Forgængere forsvarer Valverde
9 - Officielt: Quique Setien erstatter Valverde!
10 - Suárez: Valverde skal ikke klandres


FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

239,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder