Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Åbent afskedsbrev fra Ernesto Valverde

Nyheder - 14. januar 2020
Åbent afskedsbrev fra Ernesto Valverde

© FCBN


Ernesto Valverde blev ikke just behandlet med respekt i forbindelse med sin kontraktophævelse i aftes, men klubben gennemførte fyringen for at give plads til Quique Setien. Valverde er ikke længere Barca-træner og i den forbindelse har han valgt at sende et afskedsbrev ud til FC Barcelonas fans.

Valverde selv fik beskeden om sin fyring i går eftermiddag og først sent aften blev det gjort officielt. I dag har han

Kære Barca fans
- Min tid som FC Barcelona-træner slutter her. Det har været to intense år lige fra begyndelsen af. I løbet af tiden har jeg nydt nogle dejlige øjeblikke med trofæer, men også øjeblikke som har været svære. Jeg vil dog dele min oplevelse med fansene for den kærlighed I har vist mig.- Jeg vil gerne takke præsident Josep Maria Bartomeu og bestyrelsen for at give mig muligheden for at træne førsteholdet og for den tillid, de har givet mig i løbet af denne periode.

- Jeg vil også gerne takke alle mennesker, som jeg har arbejdet sammen med i klubben for deres støtte og den måde, som de har behandlet mig på. Specielt de mennesker, som jeg har delt så mange øjeblikke med på træningsanlægget og til udekampene.

- Selvfølgelig vil jeg også takke spillerne for alt, hvad de har gjort, som har givet os trofæer sammen. Fra i dag ønsker jeg dem alle held og lykke og det samme til den nye træner Quique Setién.

- Alt det bedste til alle.

- Visca Barça og Visca Catalonia.

- Ernesto Valverde


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder