Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Del Bosque: Overrasket over Valverde-fyring

Nyheder - 15. januar 2020Del Bosque: Overrasket over Valverde-fyring

© Mundo Deportivo


Ernesto Valverde fik ikke den succes, som ledelsen havde håbet på, og derfor valgte man sent mandag aften at offentliggøre fyringen af træneren. Det kom bag på Vicente del Bosque, som tidligere har stået i spidsen for blandt andet Real Madrid og det spanske landshold.

- Jeg er absolut ikke personen til at skulle dømme dem som driver en fodboldklub, men jeg har det skidt, som jeg altid har det når en fodboldtræner bliver fyret midt i en sæson. Specielt en person som Valverde, som altid har været et eksempel på hvordan man er et godt menneske. Jeg blev noget overrasket over det.

- Han er en fantastisk mand, som repræsenterer alle de store kvaliteter i at være en træner. Lige nu er Barca på førstepladsen og er videre i Europa. Jeg synes, at de gjorde det godt; lidt op og ned som alle hold, men generelt set var alt fint.

Valverde vil helt sikkert trække stikket for en stund og forsvinde fra jordens overflade mens han samler energi. Det vides endnu ikke om han vender tilbage til trænergerningen, men han lod absolut ikke til at være en mand, der var tæt på at give op - så mon ikke man ser ham på fødderne meget hurtigt igen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder