Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Valencia-præsident er i Barcelona for Rodrigo

Transfermarked - 27. januar 2020Medie: Valencia-præsident er i Barcelona for Rodrigo

© Sport


Ifølge mediet Superdeporte begynder der så småt at ske noget i transfervinduet for FC Barcelona. Klubben er på udkig efter en angriber, som kan dække ind for den skadede Luis Suárez og valget er angiveligt faldet på Valencias Rodrigo, som har været rygtet til klubben i et par uger nu.

Ifølge mediet er Valencias præsident Anil Murthy rejst til Barcelona for at forhandle de sidste detaljer hjem og få lukket aftalen, som menes at kunne blive offentliggjort tirsdag eller onsdag. Skulle det lykkes parterne at lukke aftalen i dag, så kan det ikke udelukkes, at Barca bekræfter handlen allerede i aften.

Superdeporte kunne i går skrive, at Barca ville offentliggøre købet af en spiller inden for 48 timer og med det første døgn gået, varer det altså ikke længe før man endelig kan spille med en decideret spidsangriber. Om cheftræneren er Setién eller Valverde, så får Griezmann ikke chancen helt i front og derfor har man været nødsaget til at købe sig fuld på pladsen.

Suárez blev for nyligt opereret og blev meldt ude i fire måneder hvorfor hans sæson må siges at være færdig. Til gengæld er Dembélé så småt begyndt at træne igen og han ventes klar inden for et par uger og håbet er, at han kan bidrage til en sløset og idéforladt offensiv, der er blevet udstillet adskillige gange i denne sæson.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

509,- DKK

Spar 54%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder