Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca køber Bruno Fernandes i Rodrigo-handel!

Transfermarked - 28. januar 2020




Historien om Rodrigo Moreno til FC Barcelona har tirsdag eftermiddag taget en enorm drejning. Således meddeles det blandt andet hos Superdeporte, at Barca køber Bruno Fernandes i Sporting Lissabon som led i Rodrigo-handlen. Her får du overblikket over den pludselig drejning.

Valencia har længe været interesseret i Bruno Fernandes, men forlydenheder fortæller, at Bruno vil til en større klub. Det har Barca haft kendskab til hvorfor de har lagt den plan, at de vil købe Bruno Fernandes i Sporting Lissabon for derefter at udleje ham til Valencia i en handel, der sender Rodrigo til Barca på en lejekontrakt.

Altså køber Barca Bruno Fernandes og bytter lige over med Rodrigo. Når næste sæson så sparkes i gang er planen at Bruno Fernandes bliver en del af Barca, som selv har fået positive rapporter hjem på ham fra klubbens scouts. Det er altså den helt store operation, som Barca er ude i - med bare få dage tilbage af transfervinduet.



Bruno Fernandes har længe været rygtet til Manchester United, som klubbens tilhængere nærmest skriger efter, mens Real Madrid for et lille år siden også havde en stor interesse i at hente ham. Men som det ser ud lige nu, løber Barca med ham for at give ham til Valencia i bytte for Rodrigo.

På den måde vil Bruno Fernandes få erfaring med La Liga før han trækker i Barca-trøjen, men det er blot historier i de spanske medier lige nu og intet er konkret hidtil.

Det vurderes at selvsamme medie, at Barca må punge ud med 60 millioner euro (450 millioner kroner) for at få fingrene i Bruno Fernandes' signatur. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca køber Bruno Fernandes i Rodrigo-handel!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder