Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca bekræfter: Rodrigos navn er på bordet

Transfermarked - 28. januar 2020Barca bekræfter: Rodrigos navn er på bordet

©


At FC Barcelona er interesseret i Rodrigo er ingen hemmelighed. Valencias præsident er netop nu i Barcelona for at lukke handlen og det er et spørgsmål om tid før Rodrigo kan trække i Barca-trøjen. Nu bekræfter Barca-præsident Josep Maria Bartomeu, at Rodrigos navn er på bordet.

Efter at Luis Suárez gennemgik en knæoperation og blev meldt ude i fire måneder, tog man beslutningen om at søge transfermarkedet for en ny ni'er, som kunne erstatte Suárez. Pilen peger på Rodrigo.

- Vi taler ikke om spillere fra andre hold, men Rodrigos navn er på trænerens bord, forklarede Bartomeu og fulgte op:

- En erstatning (for Suárez) kommer. Jeg kan ikke sige, om det bliver fra B-holdet eller en, som vi køber ind. Der er mange spillere, som jeg beundrer, konkluderede Bartomeu.

Dermed står det klart, at Barca med sikkerhed henter en erstatning ind. Rodrigo er den udvalgte, men som det før er set, så kan handler bryde sammen i 11. time og derfor var det med forbehold, at Bartomeu udtalte sig ved at tale om B-holdet.

Rodrigo-handlen ventes at blive bekræftet senere i dag. Ifølge spanske kilder er der tale om en lejeaftale med købsoption, da man ser Lautaro Martinez som den ultimative erstatning for Suárez på lang tid. Skulle Rodrigo gå ind og imponere, ønsker man dog en købsoption på ham. Yderligere detaljer dukker op når handlen bekræftes.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

699,- DKK

Spar 44%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder