Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Dembélé skal opereres!

Skader - 6. februar 2020Officielt: Dembélé skal opereres!

©


FC Barcelonas Ousmane Dembélé har døjet med en længerevarende skade siden november og netop som han var tæt på sit comeback, gik det hele i stå igen. TIdligere på ugen forlod han således træningen med smerter og i dag kunne Barca bekræfte, at det kræver en operation.

Dembélé har spenderet adskillige uger i Qatar for at modtage behandling for sin seneste skade, og siden han kom tilbage til Barca har alt ellers set godt ud, men pludselig pådrog han sig en kraftig skade i låret som nu kræver en operation.

- Dembélé skal på tirsdag den 11. gennemgå en operation i Turku (Finland) for bruddet i højre lår. Efter operationen bliver der lavet en ny rapport som fortæller hvor længe han må sidde ude, fortæller Barca i dag.Det betyder, at Dembélé tager turen tilbage til Finland, hvor han tidligere er blevet opreret og for nu igen at lade sig operere. Alt tyder på, at sæsonen er slut før den overhovedet gik i gang for franskmanden. Der resterer lidt over tre måneder tilbage af sæsonen og derfor tyder intet på, man får ham at se igen i denne sæson.

Dembélé har næsten været skadet i halvdelen af den tid, han har været i Barca siden 2017. Når han kommer ovenpå igen er der helt sikkert nogle i ledelsen der vil vurdere om han er værd at holde på. Hans fodboldtalent kan ikke benægtes, men Barca får ingenting ud af ham og desværre for ham er han konstant skadet hvilket nu gør sæsonen 2019/202 til en fiakos fra hans side, da han nærmst ikke har spillet med.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder