Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Semedo: Setien har stor tillid til mig

Nyheder: Af Rasmus Halby - 11. februar 2020Semedo: Setien har stor tillid til mig

© SPORT


Nelson Semedo har startet de sidste fire kampe under Quique Setien. Før Setien kom til, roterede Valverde meget rundt på højrebackpladsen, hvor primært Semedo og Roberto skiftede - med Wagué også med i få kampe. Eftersom Setien har overtaget trænersæddet i Barcelona har Semedo fuldstændig overtaget pladsen på højreback med stor succes.

Den portugisiske back virker mere komfortabel i Setiens nye system, og det er belønnet med fire kampe i træk med 90 minutter i benene. Semedo blev ofte ind- eller udskiftet under Valverde, men under Setien får han hele kampe, hvilket viser sig i formen. Semedo snakkede med den portugisiske avis A Bola tirsdag

- Tingene går meget godt for mig i øjeblikket. Træneren viser stor tillid til mig, og jeg arbejder så hårdt jeg kan for at retfærdiggøre den tillid.

Semedo har været rygtet væk fra Barcelona grundet hans svingende optrædener for klubben, men hertil tilføjede han

- Det her er måske min bedste sæson for Barcelona indtil videre. Jeg er meget glad for hvad der sker, men det er en skam, at vi ikke er i toppen af ligaen. Men der er stadig lang tid til tilbage af sæsonen, og vi kan stadig blive mestre. Vi kan godt komme tilbage.

Nelson Semedo har spillet 25 kampe denne sæson med 5 assists til følge. Efter Setiens tilkomst har Semedo muligvis været Barcelonas bedste spiller, og har imponereret stort i hans seneste kampe. Han har vist en helt ny selvtillid og tør tage løbene op af banen, og bliver ikke på hans back-position, som han ellers ofte blev kritiseret for under Valverde.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder