Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Martin Braithwaites agent er i Barcelona!

Transfermarked - 17. februar 2020Martin Braithwaites agent er i Barcelona!

© AS


Mundo Deportivo kunne mandag morgen breake nyheden om, at Barca er interesseret i at hente den danske angriber Martin Braithwaite til klubben som følge af Dembélés langvarige skade. Her til aften fortæller den velorienterede journalist Gerard Romero, at Martin Braithwaites agent er landet i Barcelona.

Barca har i et par uger ledt efter en alsidig angriber, som kan spille ni'er og ude på kanten og her menes valget altså at være faldet på Martin Braithwaite, og historien fra Mundo Deportivo i formiddags bakkes nu op af RAC 1-journalisten Gerard Romero, som meddeler, at Martin Braithwaites agent er landet i El Prat lufthavn i Barcelona.

Agenten, Ali Dursun, er også agent for blandt andet Frenkie de Jong, som Barca kender på forhånd og det menes, at de har et tæt forhold til ham. Med de vedvarende historier ligner det således, at vi her i 2020 får en dansker at se i Barcas trøje.

Lige nu forventes det, at Ali Dursun er landet i Barcelona for at forhandle en aftale på plads, men umiddelbart er der noget om snakken - Barca har således inviteret agenten ind til Camp Nous kontorer og spørgsmålet er nu om Martin Braithwaite venter på det grønne lys så han kan flyve fra Madrid til Barcelona for at gennemføre det der må betegnes som et drømmeskifte.Barca har fået grønt lys til at hente en spiller uden for transfervinduet, så Dembélé for få uger siden gik i stykker og måtte gennem en operation. Prognosen lød på seks måneder og da det er mere end grænsen på fem måneder, så må klubben hente en erstatning.

Derfor er Braithwaite et emne
- Dembélé er skadet og Barca har fået lov til at hente en erstatning

- Erstatningen skal komme fra La Liga eller Segunda Division - eller stå uden klub

- Braithwaite er billig og alsidig hvilket var ledelsens mål

- Man har tankerne rettet mod Lautaro Martinez til sommer hvorfor man ikke vil spendere meget nu

- Braithwaite købes ikke ind i stedet for nogen. Han kommer udelukkende for at bidrage til de sidste 3 måneder

FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder