Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite kan ikke benyttes i Champions League

Transfermarked: Af Lars Ravn - 18. februar 2020Braithwaite kan ikke benyttes i Champions League

© BW


Mere og mere tyder på, at FC Barcelona henter danske Martin Braithwaite inden for de kommende dage. Braithwaite er udset til at hjælpe Barcelonas tyndt besatte angreb, da det er mere end almindeligt tyndt besat, og der dermed ikke er mange alternativer i øjeblikket efter skaderne til Dembélé og Suárez samt salget af Carles Perez.

Det må uden tvivl betegnes som et drømmeskifte for den danske angriber Braithwaite, som med stor sandsynlighed også drømmer om at spille i verdens største klubturnering Champions League. Den drøm burde være mulig at få til at gå i opfyldelse med et skifte til Barcelona, men det vil dog kræve, at han venter til næste sæson.

Barcelona har fået lov af det spanske forbund til at købe en erstatning for den langtidsskade Ousmane Dembélé, men det gør ikke at de også får lov til at hente en erstatning ind som kan spille Champions League. Kravet fra det spanske forbund lyder på, at Barcelona skal hente en angriber inden for 15 dage, og at han skal hentes i de spanske rækker. Samtidig kan det spanske forbund kun give lov til at spilleren bliver registreret i den spanske liga, og de har derfor ingen indflydelse på Champions League som bekendt er en UEFA-turnering.

UEFA tager ikke hensyn til langvarige skader, men Barcelona valgte også inden transfervinduet lukkede, at indskrive tre nye spiller i CL-truppen. Her registrerede de Sergio Akieme, Rej Manaj og Kike Saverio.

I øjeblikket meldes der om, at Braithwaite og Barcelona er blevet enige om en kontrakt som løber de næste 4,5 år.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder