Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Leganés: Vi er ikke sure på Barca

Transfermarked - 21. februar 2020




Det varede ikke længe fra at Barca havde bekræftet købet af Martin Braithwaite til at Leganés havde reageret i offentlig rum. Her gør madrilenerne det klart, at de ikke er sure på Barca, men på den regel der gjorde, at Barca kunne hente Braithwaite uden for transfervinduet. Reglen fortæller nemlig at hvis en spiller er skadet i mindst fem måneder, så må man hente en erstatning.

Som bekendt faldt Barca valg på Braithwaite da Dembélé blev skadet og i Leganés forstår man ikke hvordan Barcas problem nu pludselig er Leganés' problem.

- Vi er ikke sure på Barca. De udnyttede en regel og det er alt, der er at sige til det. Reglen er dog ikke fair fordi, at det pludselig straffer os. Jeg aner ikke hvordan Barcas problem pludselig er Leganés' problem. Vi ønsker at konkurrere på lige fod med alle andre og derfor vil vi forsøge alt, hvad vi kan, for at hente en ny spiller i de kommende dage.

- Braithwaite har været en sand gentleman og en stor professionel. Han trænede med selvom han godt vidste, at der var en chance for at blive skadet og at han dermed kunne risikere at handlen gik i vasken. Vi er ham taknemmelig for alt, hvad han har gjort for klubben.

- Vi håber, at vi får tilladelse til at hente en spiller. Vi snakker med forbundet lige nu. Uanset, hvad der sker, så kommer vi til at kæmpe for det. Ingen bør give op.

Leganés forsøger altså at få tilladelse til at hente en erstatning for Braithwaite, som de pludselig har mistet midt i sæsonen selvom transfervinduet ikke er åbent. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Leganés: Vi er ikke sure på Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder