Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Leganés: Vi er ikke sure på Barca

Transfermarked - 21. februar 2020Leganés: Vi er ikke sure på Barca

© CD Leganes


Det varede ikke længe fra at Barca havde bekræftet købet af Martin Braithwaite til at Leganés havde reageret i offentlig rum. Her gør madrilenerne det klart, at de ikke er sure på Barca, men på den regel der gjorde, at Barca kunne hente Braithwaite uden for transfervinduet. Reglen fortæller nemlig at hvis en spiller er skadet i mindst fem måneder, så må man hente en erstatning.

Som bekendt faldt Barca valg på Braithwaite da Dembélé blev skadet og i Leganés forstår man ikke hvordan Barcas problem nu pludselig er Leganés' problem.

- Vi er ikke sure på Barca. De udnyttede en regel og det er alt, der er at sige til det. Reglen er dog ikke fair fordi, at det pludselig straffer os. Jeg aner ikke hvordan Barcas problem pludselig er Leganés' problem. Vi ønsker at konkurrere på lige fod med alle andre og derfor vil vi forsøge alt, hvad vi kan, for at hente en ny spiller i de kommende dage.

- Braithwaite har været en sand gentleman og en stor professionel. Han trænede med selvom han godt vidste, at der var en chance for at blive skadet og at han dermed kunne risikere at handlen gik i vasken. Vi er ham taknemmelig for alt, hvad han har gjort for klubben.

- Vi håber, at vi får tilladelse til at hente en spiller. Vi snakker med forbundet lige nu. Uanset, hvad der sker, så kommer vi til at kæmpe for det. Ingen bør give op.

Leganés forsøger altså at få tilladelse til at hente en erstatning for Braithwaite, som de pludselig har mistet midt i sæsonen selvom transfervinduet ikke er åbent.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

339,- DKK

Spar 54%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder