Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sølle bøde til Atletico for Griezmann-sange

Nyheder - 3. marts 2020




Antoine Griezmann gav alt til Atletico Madrid, men de madrilenske fans har hver dag haft svært ved at forstå, at franskmanden ville skifte til FC Barcelona og derfor er han ikke længere lige så populær i Madrid, som han ellers var engang.

Efter skiftet fra Atletico til Barca har de to mandskaber mødt hinanden på Wanda Metropolitano, hvor Atletico har hjemme, og her måtte Griezmann erkende, at han bestemt ikke er velkommen hvis der stod til tilhængerne.

Således blev Griezmann svinet til seneste de to hold mødtes i december. Alt lige fra 'Dø, Griezmann!' til 'Din forræder' blev der råbt ned mod ham mens Atleticos fans også sange upassende sange. Som bekendt blev der dengang åbnet en sag mod Atletico på grund af den upassende opførsel fra klubbens fans og nu er dommen faldet.

En sølle bøde på 90.000 kroner skal Atletico Madrid betale og når de har gjort det, kan klubbens fans fortsætte med det upassende sprogbrug. 90.000 kroner vælter ingenting for en storklub som Atletico, så det er ned i lommen, hive pengene frem og videre i teksten.

De to hold mødes på Camp Nou i slutningen af april. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sølle bøde til Atletico for Griezmann-sange

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder