Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere Real-spiller til Braithwaite: Ignorer kritikkerne

Nyheder: Af Sajad Koftan - 3. marts 2020Tidligere Real-spiller til Braithwaite: Ignorer kritikkerne

© SPORT


Den tidligere Real Madrid-spiller Julien Faubert opfordrer den Barcas nyeste signing, Martin Braithwaite, til at ignorere al kritikken og istedet lukke munden på kritikerne.

FC Barcelona forbavsede det meste af fodboldverdenen da catalanerne hentede den danske angriber til klubben fra Leganes. Og nu får den tidligere Esbjerg-profil støtte fra franske Julien Faubert.

I 2009 var Faubert selv involveret i et chokskifte, da han skiftede fra engelske West Ham til Spaniens hovedstand og Real Madrid.

Faubert har overfor mediet SPORT forklaret at ingen storklubber køber fodboldspiller i blinde eller for sjov, men fordi spilleren, som i netop Martin Braithwaites tilfælde, skal kunne gøre en forskel.

- Der er en årsag til at man har hentet Martin Braithwaite. Barcelona har et meget detaljeret scouting program, som ikke overlader noget som helst til tilfældighederne.

- Hvis du bliver hentet til Barcelona, så er det fordi klubben kender dig og har brug for dine kompetencer på banen, sagde den 36-årige franskmand til mediet.

- Folk kan grine og gøre nar som de vil, men i virkeligheden handler det mest om misundelse og jalousi.

- Derfor skal Braithwaite fokusere på det positive, for han er bestemt ikke købt ind for at gøre rent i omklædningsrummet, sagde Faubert, som i flere medier blev kåret som Real Madrids dårligste indkøb nogensinde.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder