Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite eller Fati?

Nyheder: Af Lars Ravn - 6. marts 2020
Braithwaite eller Fati?

I morgen skal Barcelona se om de kan komme tilbage sporet i kampen mod Real Sociedad. Ifølge Sport, er træner Setién kun i tvivl om en position i startopstillingen, og det skulle eftersigende være pladsen i angrebet sammen med Messi og Griezmann.

Arturo Vidal har ellers spillet de sidste par kampe i angrebet med de to normale angribere, men Setién skulle nu overveje at smide Vidal en tur på bænken i weekendens kamp mod Sociedad, og derfor skulle valget nu være mellem Braithwaite og Fati.

Det vil uden tvivl være interessant at se hvordan Martin Braithwaite vil falde ind i spillet, når han starter en kamp fra start. Til søndagens kamp mod Real Madrid var der også forlydender om, at danskeren skulle starte inde, men her faldt valget på Arturo Vidal.

Ansu Fati har været med i syv kampen under Setién siden han overtog trænersædet fra Valverde. Her har 5 af dem været fra start, og hans bedste kamp må siges at være mod Levante hvor han scorede 2 mål. Braithwaite har til gengæld kun fået samlet 39 minutter i de to kampe han har haft mulighed for at deltage i.

Ifølge Sport, skulle der dog være gode muligheder for, at danskeren får lov til at starte inde i morgen, når kampen på Camp Nou fløjtes i gang.

Kampen spilles i morgen lørdag, med kampstart kl. 18.30.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder