Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite storroses: Banens bedste

Nyheder: Af Sajad Koftan - 8. marts 2020Braithwaite storroses: Banens bedste

© SPORT


FC Barcelona har gjort et scoop ved købet af Martin Braithwaite - det mener mediet SPORT som har vurderet den tidligere Esbjerg-spiller som banens bedste i 1-0 sejren over Real Sociedad lørdag aften.

Det spanske medie var hurtige til at bedømme samtlige spillere, som startede inde i lørdagens Barca-sejr hvor den danske angriber, som var med fra start for første gang i sin La Liga-tid, storroses for sin indsats.

SPORT´s bedømmelse af Barca-spillernes præstation mod Real Sociedad.

Ter Stegen.
- Havde meget lidt at se til.

Antoine Griezmann
- Positiv attitude fremadrettet, men får ikke skabt noget som helst.

Nelson Semedo.
- Den energiske Sociedad-spiller, Barrenetxea, gav Semedo en del problemer i det bagerste, hvor det ligeledes ikke blev bedre for Semedo da Oyarzabal kom på banen.

Gerard Pique.
- Gjorde det okay. Usikker til tider, men var tæt på at score. Ser ud til at Pique til tider mister fokus i løbet af kampene - måske grundet grundet træthed.

Clement Lenglet.
- Fik et gult kort efter et frispark begået mod Portu, som jo betyder at Lenglet er i karantæne til den kommende weekend. Gjorde det godt i anden halvleg.

Ivan Rakitic.
- Rakitic var ikke god i første halvleg, men forbedrede sin præstation i anden halvleg og var endda tæt på at score.

Frenkie de Jong.
- Spillede godt og havde den rette mentalitet på banen, selvom han stadig har udfordringer med at folde sig helt ud som han gjorde i Ajax.

Leo Messi.
- Tager det største ansvar som sædvanligt, selvom han virkede lidt langsom i perioder af kampen. Var en af de bedste selv efter at have underpræsteret. Var afgørende i opstillet og da det afgørende spark skulle tages.

Jordi Alba.
- Barcelona har brug for Alba, nu hvor han er tilbage fra sin skade. Gjorde det flot hvor han tager sine velkendte og eksplosive løb på kanten. Scorede til 2-0, men målet blev senere annulleret for offside.

Sergio Busquets.
- Er meget vigtig for catalanerne. Busquets er eksperten på midtbanen, hvor modstanderne ikke kan følge med når han er bedst .Dog var han en anelse fraværende, og måtte forsvare meget mere i anden halvleg.

Martin Braithwaite.
- Banens bedste. Spillede en flot første halvleg hvor danskeren viste god dynamik, hurtighed og passion på banen. To skud blev reddet af Remiro, men fik til sidst bolden i kassen - dog blev målet blev annulleret for offiside.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

245,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder