Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ronaldinho er klar til fængselsfodbold

Nyheder - 11. marts 2020




Ronaldinho dummede sig gevaldigt i sidste uge, da han sammen med sin bror valgte at rejse ind i Paraguay med falske pas. De to brasilianere blev senere fængslet, og den dag i dag befinder de sig fortsat bag lås og slå.

Det fængsel, som Ronaldinho befinder sig i, er i gang med at organisere en mindre fodboldturnering for alle indsatte. Ifølge UOL Esporte, så starter turneringen i dag, og at Ronadinho spiller med er en større historie.

- Vi forventer ikke, at Ronaldinho spiller med, men vi ønsker os det, fortæller fængselsbetjent Blas Vera til paraguayanske Extra. Vera er typisk med til at holde en god orden i forbindelse med turneringen.

Fodboldturneringen finder sted hvert halve år og denne gang falder det netop som man har fængslet Ronaldinho. Turneringen består af 194 indsatte fordelt på 10 hold.

Ronaldinho har været fængslet siden 6. marts. Han forsøgte at rejse ind i Paraguay i forbindelse med et event, men da han tidligere har fået inddraget sit pas på grund af udestående over for den brasilianske regering, har han angiveligt fået lavet et falsk pas. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronaldinho er klar til fængselsfodbold

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder