Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kaution afvist: Ronaldinho forbliver fængslet

Nyheder - 16. marts 2020Kaution afvist: Ronaldinho forbliver fængslet

© Jorge Saenz - Jorge Saenz / AP


Ronaldinho sidder lige nu fængslet i Paraguay, da han forsøge at trænge ind i landet med et falsk pas. Han kom egentlig forbi kontrollen, men blev senere snuppet og nu sidder han fængslet indtil der er kommet styr på situationen. Senest har en dommer afvist kaution.

Sammen med sin bror Roberto sidder Ronaldinho fængslet i Paraguay og det ser absolut ikke ud til, at brasilianeren kommer hjem lige foreløbig. Dommer Gustavo Amarilla afviste således endnu engang en appel fra brasilianerens bagland. Her håbede man på, at man kunne betale 1,6 millioner euro i kaution så Ronaldinho kunne komme ud af fængslet mens sagen kører videre

UOL erfarer, at dommeren afviste kautionen, da beløbet ikke er fyldestgørende for handlingen udført af Ronaldinho og hans bror. Håbet var, at man kunne betale pengene, så Ronaldinho kunne komme ud af fængslet og blive boende i Paraguay indtil sagen er færdig, men der er bange anelser omkring brasilianerens troværdighed og man ser ham som en 'flight risk' og ønsker ikke at tage chancen.

Senest forsøgte man at få stablet en kaution på 800.000 euro sammen, men heller ikke det fungerede. Det ser derfor ud til at blive nogle lange uger for Ronaldinho, som lige pt. ikke har udsigt til hvornår han kan gå fri igen.

Senest dukkede der billeder op af en smilende Ronaldinho, som deltog i en fodboldturnering i fængslet. Her skrives der om, at Ronaldinho scorede fem mål og assisterede seks gange, da hans hold vandt 11-2 og således en 16 kilo tung gris.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 L/Æ

699,- DKK

519,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn MESSI 10

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder