Annonce


Annonce

Annonce

Måske ingen fans på Camp Nou i 2020

Coronavirus / COVID-19 - 22. april 2020




Coronavirus / COVID-19 har sat sit præg på dagligdagen og hver dag gælder det om at holde afstand, vaske og spritte sine hænder for at undgå at blive smittet eller smitte andre. Hele verden bløder og det gør fodbolden også, og nu er en analyse kommet frem som kan betyde, at der er totalt lukket for fans på Camp Nou resten af året.

Ingen ved hvornår verden kommer tilbage til 'normal' tilstand og ingen kender endnu helt omfanget af coronavirus. En ting er dog sikkert: Professionelle fodboldspiller må ligesom mange andre sidde hjemme og vente på grønt lys til de kan indlede deres hverdag igen og tager man udgangspunkt i dagens viden omkring den forfærdelige virus, så er der ikke godt nyt.

- Man skal åbne op gradvist. Vi kan ikke bare gå fra at man sidder alene hjemme til at 100 mand samlet og det er helt klart en mulighed, at stadions først åbnes op meget sent i forløbet og hvor man kun lukker delvist op, fortæller Andrea Buron, spansk epidemiolog.

- Med den nye struktur på plads, hvor det gælder om at fastholde social distancering og sikre sig selv bliver man nødt til at tænke på, at der er mere komplicerede ting end bare fodbold.

- Det er million-spørgsmålet hvornår alt åbnes igen. Jeg tror først at vi har en godkendt vaccine næste år. Og indtil da tror jeg at alt fortsætter som det er i dag med forbehold for alt, hvad man foretager sig.

- At sætte tusind vis af mennesker ind det samme sted uden at vide hvor mange der er immune, er meget farligt. Derfor tror jeg, at man skal have en godkendt vaccine før man kan åbne op (for stadions og store arenaer).

Det kan altså gå hen og blive nogle meget mørke måneder på Camp Nou hvis ikke man får lov til at lukke fans ind på stadion. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Måske ingen fans på Camp Nou i 2020

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder