Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite: Bliver i Barca i mere end fire år

Nyheder - 22. april 2020Braithwaite: Bliver i Barca i mere end fire år

© FC Barcelona


Det kom som et chok for rigtig mange, da de spanske medier pludselig begyndte at sætte Martin Braithwaite i forbindelse med et skifte til Barca. Rygterne tog til og lynhurtigt stod det klart, at Barca havde truffet en beslutning om at købe Braithwaite fri. Som bekendt skete det i februar og nu åbner Braithwaite op i et interview med ESPN omkring skiftet.

- Til at starte med tænkte jeg at jeg blot ville se, hvor det bar hen (Barcas interesse). Hvis det skulle vise sig at være seriøs, så ville jeg fortælle det til min kone, men der var ingen grund til at gøre folk spændt over ingenting, så jeg valgte at skjule det. Jeg vidste, at hvis jeg nævnte det, så ville folk snakke om det hver dag.

- Men jeg var i Leganés og jeg blev nødt til at yde mit bedste. Når jeg er et sted, så giver jeg 100 procent. Jeg var fuldt fokuseret.

- Normalt fortæller jeg alt til min kone, men hun kendte først til interessen tre dage før jeg skrev under, da historierne pludselig blev lækket i medierne. Det skete tidligt på dagen og jeg så ikke min kone før senere på dagen. Da jeg ville fortælle hende det, så var hun allerede godt klar over det. Men hun forstod mig.

- Jeg kan kun snakke godt om Leganés. Det var en speciel tid for mig og den måde, som de behandlede mig på, var rigtig god. Når man forlader en klub kan man godt gå ud af døren med blandede følelser, men Leganés forstod min beslutning.

- De sagde til mig, at dette er en mulighed, som kun kommer én gang i livet og at jeg derfor skulle tage den. De ville have gjort det samme. De var selvfølgelig irriterede over ikke at kunne hente en erstatning, som jeg også godt forstår, men de var virkelig, virkelig gode ved mig.

- Jeg er sikker på, at jeg bliver i Barca i mere end kontrakten på 4½ år. Det er min plan. Lige nu vil jeg bare give alt og nyde at vinde titler med holdet - det er derfor, at jeg er kommet.

- Når jeg kigger på Barcelona ser jeg alle disse legendariske spillere fra forskellige perioder og de var med på de bedste Barca-hold. Det er mit mål. At kunne sige, at jeg spillede på et af de bedste Barca-hold.

- Jeg vil have at når folk kigger tilbage så siger de 'Ja, det var et af de bedste hold der har været i Barcas historie'. Det er en enorm motivation for mig og alt sammen skal nok komme med hård arbejde hvilket jeg er klar til at yde.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder