Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite: Jeg træner meget mere detaljeret

Nyheder - 27. april 2020Braithwaite: Jeg træner meget mere detaljeret

© AS


Danske Martin Braithwaite har taget en snak med DR Sporten, hvor han kommer ind på hele situationen omkring coronavirussen og det faktum, at han sammen med resten af holdkammeraterne må blive hjemme uden at måtte træne eller spille kamp. Han tager dog hele situationen som en fordel.

- Jeg er sammen med min familie og dem, jeg elsker. De har det godt, og helbredet er, som det skal være, siger Braithwaite til DR Sporten og følger op:

- Vi fik at vide, at vi skulle tage hjem. Vi kunne se, at det var seriøst på den måde, de havde håndteret det i Italien.

- Det virkede uvirkeligt, og det er stadig specielt. Men samtidig tænkte jeg, at det kunne betyde, at jeg kunne være med til min søns fødsel. Og det var jeg heldigvis, siger Martin Braithwaite.

- Nu er der pause, og det ser jeg som en fordel. Jeg ved, at der ikke er nogen, der træner og arbejder, som jeg gør. Når jeg kommer tilbage, er jeg fysisk og mentalt forberedt.

- Jeg glæder mig til, at vi begynder at spille igen, og jeg ved, at jeg kommer tilbage med et brag. Jeg er sindssygt rolig og tror på mine egne evner, siger han.

Klubben har naturligvis sørget for at strikke en træningsplan sammen til alle spillere i truppen, som så tilgengæld skal vende tilbage med feedback på deres form. Den plan, som Braithwaite har fået er ikke nok for ham - han træner videre, fortæller han.

- Det udgør kun en tredjedel af min træning, fordi jeg selv har lagt så meget mere på.

- Jeg træner min hurtighed og min udholdenhed. Og lige nu kan jeg træne meget mere detaljeret end til daglig, så jeg kommer tilbage i en meget bedre fysisk form.

- Jeg har et fitnessrum i kælderen, og så har jeg et fint græsareal, hvor jeg kan løbe og lave øvelser med en fodbold, siger Martin Braithwaite.

DR Sportens interview med Braithwaite graver dybere og du kan læse det hele lige her.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder