Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Moussa Wague vender tilbage til Barca

Transfermarked - 5. maj 2020
Officielt: Moussa Wague vender tilbage til Barca

© BBC


I vinters sendte Barca højrebacken Moussa Wague afsted på en lejeaftale til franske Nice, men den franske klub finder ham ikke længere interessant og har i dag bekræftet, at man ikke udnytter købsoptionen og at man desuden ej heller vil forlænge lejeaftalen. Moussa Wague vender derfor retur til Barca.

Wague fik ikke den spilletid, som han havde håbet på, da han sidste sommer blev rykket op på Barcas førstehold. Han blev ellers fortalt, at Sergi Roberto ville spille langt færre kampe på positionen som højreback, og at han derfor skulle agere backup for Nelson Semedo. Det skete ikke.

Roberto fik en masse spilletid af Valverde og i stedet valgte Wague at acceptere en lejeaftale i franske Nice. Den franske klub skrev under på, at de ved endt lejeaftale kunne købe Wague fri for 10 millioner euro, men den købsoption har de ikke udnyttet. Kontrakten stod ellers til at løbe frem til 30. juni 2020, men man har allerede nu valgt ikke at gøre yderligere ved Wagues situation og sender ham derfor retur til Barca.

Om Barca vælger at beholde ham eller sende ham videre vides endnu ikke.

Wague debuterede på førsteholdet den 13. april 2019, da Barca besøgte Huesca i La Liga. Højrebacken nåede i alt seks kampe på førsteholdet: 4 i La Liga og 2 i Champions League - senest mod Inter. I Champions League debuterede han mod Dortmund og han var også en del af truppen, som modtog guldmedaljer for La Liga-titlen i 2018/2019.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder