Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iñaki Peñas fremtid afhænger af Neto

Transfermarked - 6. maj 2020
Iñaki Peñas fremtid afhænger af Neto

© Francesc Adelantado


21-årige Iñaki Peña går en svær tid i møde. Han kan se sin drøm om at blive førsteholdskeeper for Barca blive smadret, eller han kan blive og spille tredje violin - måske. Situationen er svær at gennemskue og snart skal han tage en beslutning - under alle omstændigheder er det ikke en let sag for ham.

Lige nu er han B-keeper og er kun med på førsteholdet når Ter Stegen eller Neto er ukampdygtige. Men seneste har det forlydt i spanske medie, at Neto vil videre for at spille oftere og det kan åbne en plads til Iñaki Peña. På samme tid går der rygter om, at Barca vil hente Andre Onana tilbage fra Ajax, men det kan vise sig at blive en dyr fornøjelse: Man har Ter Stegen og Onana vil blive henvist til bænken.

Real Betis, Getafe, Valladolid og Las Palmas har alle vist interesse for Iñaki Peña ifølge Mundo Deportivo, og spørgsmålet er hvad der skal ske. En lejeaftale vil være at foretrække for Barca hvis Neto bliver - omvendt ville man kunne tjene penge på et Neto-salg og gardere sig ved at forfremme Iñaki Peña uden omkostninger.

Iñaki Peñas frikøbsklausul lyder på 60 millioner euro men det er klart, at ingen vil betale det beløb. Han har hverken overrasket ikke spillet en mirakuløs stor rolle, så hvis han skal videre blive der tale om en normal forhandling på et lavt plan.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder