Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eto'o: Sådan overbeviste Mourinho mig

Transfermarked - 18. maj 2020Eto'o: Sådan overbeviste Mourinho mig

©


Samuel Eto'o vandt The Treble med Barca i sæsonen 2008/2009 og rykkede siden til Inter, hvor han også formåede at vinde The Treble. Den succesfulde angriber ragede sig dog uklar med Pep Guardiola og forholdet holdt ikke længere hvorfor Eto'o måtte ud af klubben efter bare ét år med Guardiola som cheftræner.

Nu løfter Eto'o sløret for hvordan José Mourinho overbeviste ham om at skifte til Inter.

- Mourinho overbeviste mig med en simpel metode, fortæller Etoo til Gazzetta dello Sport og følger op:

- Mourinho sendte mig et billede af Inters nummer 9 og skrev 'Det er din trøje. Den venter på dig. Derefter skrev Marco Materazzi til mig 'Hvis du kommer til Inter, så vinder vi alt'. Jeg havde ikke hans nummer så jeg spurgte Demetrio Albertini og det var hans.

- Sådan en interesse for mig havde jeg aldrig set i min karriere og det vægtede meget i min endelig beslutning, fortæller Eto'o.

Året efter skulle Eto'o tilbage til Camp Nou, da Barca og Inter mødte hinanden i den famøse kamp, hvor Motta fik rødt kort og Barca fik annulleret et legalt mål der kunne have sendt dem videre.

- Da Motta blev udvist fik jeg sammen med Zanetti besked af Mourinho om, hvordan vi skulle spille. Jeg havde slet ikke tid til at tænke på hvor meget jeg skulle løbe som back, men jeg sagde til mig selv 'Giv alt, hvad du har, og så kommer vi i finalen'. Og det lykkedes.

Inter slog Barca ud og gik i finaen mod Bayern München og her kom Eto'o med en mindre tale.

- Min tale op mod finalen var ikke særlig lang. Jeg sagde bare 'En finale skal ikke spilles, den skal vindes. Vi dør ude på den bane og tager trofæet med hjem til Milan eller også dør vi fordi vi ikke kommer tilbage til Milan. Lad os vinde det trofæ.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nu


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder