Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eto'o: Jeg ville hente Sergio Ramos til Barca

Transfermarked - 23. juni 2021
Eto'o: Jeg ville hente Sergio Ramos til Barca

© Getty Images


Den tidligere Barca-angriber Samuel Eto'o tog tid ud af kalenderen til et interview med madrilenske AS. Her blev der snakket om en masse fodboldrelaterede emner og han kom blandt andet ind på Sergio Ramos, Mbappé, Guardiola og Mourinho. Vi har her plukket et par afsnit ud fra interviewet.

Kan du se dig selv som cheftræner?
- Jeg er glad i dag og det er det vigtigste. Jeg har boet i Doha i over fire år, hvor jeg har mødt nogle dejlige mennesker. Byen giver mig mange muligheder. Jeg står op og tager på arbejde og om eftermiddagen kan jeg tage ud på havet, tage på stranden eller opleve en ny madkultur. Jeg prioriterer dette lige nu.

Hvad synes du om EM 2020 hidtil?
- Jeg så Spanien som favoritter og det gør jeg stadig. Jeg elsker deres idé bag fodbolden. Men det kræver, at man vinder sine kampe. Det er svært, men jeg tror på drengene og Luis Enrique.

Tror du, at Kylian Mbappé skifter til Real Madrid?
- Jeg ved ikke om han skifter til Real Madrid, men jeg er PSG-fan og det bør være svar nok på det emne.Hvad med Sergio Ramos, som er uden klub. Ender han i PSG?
- Forhåbentligt tager han til PSG. Hvis jeg kunne hente ham til Barca, så havde jeg gjort det. Hvis han tager til PSG vil jeg dog være glad for det, da han kan være med til at vinde Champions League, som er svært.

Hvad tænker du Messi gør?
- Jeg ved, at Messi elsker Barcelona og at det ikke handler om penge. Det er udelukkende det sportslige projekt, der skal overbevise ham. Der skal være et klart projekt og jeg ved, at Laporta arbejder på det. Messi skal nyde den tid han har tilbage (som aktiv fodboldspiller). Fodbolden skylder ham, ikke bare Barca. Han har givet os så utrolig meget. Messi er Gud og når du har en Gud, så skal du beundre ham.

Mourinho tager til Roma og Guardiola kommer tættere på Champions League med Manchester City...
- Det sårer mig, at se Mourinho tage til Roma. Det vil jeg ikke lyve om. At se træneren, der gav mig chancen for at vinde titler tage til en anden italiensk klub er hårdt. Men jeg ved, at han er glad og vores venskab betyder mere end alt andet. Jeg ville gerne have set Mourinho i Inter igen, men jeg vil altid ønske ham held og lykke. Også i Roma, selvom han skal forstå, at Inter kommer forrest i køen for mig.

- Guardiola har defineret en æra i fodbolden med hans måde at se tingene på, som vi alle elsker det. At vinde titler eller ej kommer også an på dit held. Hvis jeg skulle træne en dag, så ville jeg gøre det samme som Guardiola: At spillerne skal forstå min spilletid.

Læs også: Historien om Eto'o: Tæt på bankerot


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder