Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ivan Rakitic vil have Bartomeu ud af busken

Transfermarked - 19. maj 2020Ivan Rakitic vil have Bartomeu ud af busken

© FC Barcelona


Ivan Rakitic er blevet rygtet væk fra Barca i et års tid og det ligner ikke at han overlever denne sommer i Barca. Det kulle da kun være, hvis klubbens sportslige ledelse vælger at vrage Arturo Vidal eller Arthur uden at hente en ny mand ind til midtbanen. Under alle omstændigheder er Rakitic dog skuffet over situationen.

Selv er kroaten ikke blevet bedt om at finde sig en ny klub. Det fortæller han i en video til Cadena Cope hvor han slår fast, at han gerne havde set klubben gå ud og vise ham mere støtte ved at banke rygterne til jorden. Det er ikke sket og set udefra må det betyde, at ledelsen gerne ser Rakitic finde sig en ny klub - men i dag fokuserer han slet ikke på det, da han ingen info har fået.

- Når jeg skriver under på en kontrakt så er det med intentionen om at fuldføre den. Jeg har ikke modtaget info fra klubben eller træneren om, at jeg skulle se anderledes på situationen nu. Jeg vil spille og jeg er rolig. Jeg havde dog gerne set, at nogen fra klubben var gået ud for at sige: 'Rakitic bliver' for at slå alle rygterne i jorden, fortæller Rakitic.- Præsidenten har ikke sagt noget til mig. Måske lytter han med i dag og så ringer han til mig i morgen, fortæller Rakitic der helt sikkert føler sig ramt over den manglende støtte fra klubben her i transferrygterne.

- Situationen har været sådan her i 2-3 år. Men det ændrer ikke noget for mig. Man kan altid tale med mig. Jeg er glad for at vende tilbage til træningen og tage Barca-trøjen på igen.

Om sin form
- Jeg ser frem til at vende helt tilbage. Der er kun en håndfuld kampe tilbage og jeg ønsker at spille op til mit bedste - derefter må alt andet komme. Da jeg ankom til træningsanlægget blev jeg fortalt, at jeg havde ændret mig - jeg er i meget bedre form nu end jeg var efter sommeren.

Lautaro Martinez
- Hvis Lautaro Martinez kommer, så ville jeg elske det. Det har dog intet med mig at gøre - jeg tænker udelukkende på Barca og jeg har aldrig lukket døren for en stor ændring. Denne gang bliver transfermarkedet dog anderledes.

Trofæer
- Min ældste pige spurgte mig hvornår der kommer et nyt trofæ til trofærummet og jeg fortalte hende 'Snart kommer der to mere'.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nu


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder