Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valdés har kun én ting stående fra sin karriere

Nyheder - 21. maj 2020
Valdés har kun én ting stående fra sin karriere

©


Har Victor Valdés været blandt de bedste målmænd i verden? Ja. Har Victor Valdés vundet alle titler muligt med Barca? Ja. Har Victor Valdés spillet mod nogle af historiens største spillere? Ja. Har Valdés gemt noget som helst fra sin karriere? Ja - men kun én spilletrøje. Sin egen.

Typisk ser man fodboldspillere dedikere et rum i huset til sine trofæer, trøjer man bytter med andre spillere på banen og andet gyldent man ønsker at gemme for at mindes om en stor karriere. Men Valdés har altid været nede på jorden uden for fodboldbanen - og han har faktisk kun gemt en enkelt spilletrøje.

Der er tale om hans egen spilletrøje fra Champions League-finalen 2005/2006, hvor Barca slog Arsenal og vandt trofæet. I den kamp havde Valdés flere store redninger og han havde stor andel i at Barca vandt turneringen.

- Det eneste jeg har beholdt fra min tid mellem stænger, skriver Valdés til et billede af sin trøje fra finalen på Instagram, hvor han har modtaget mange beskeder, da vi netop har passeret endnu en årsdag for finalen. Valdés var flyvende i kampen og selvom han lukkede et mål ind, så sørgede han for at Arsenal kun fik det ene mål og ikke mange flere.

Valdés har tidligere udtalt, at den aften i Paris gjorde, at han fik bygget selvtillid og troede på sig selv i Barca. Uden den præstation havde han måske skiftet den samme sommer.

- Den aften i Paris gav mig styrke til at fortsætte i Barca i mange år. Uden den kamp havde jeg næppe holdt længe. Kampen gav mig styrke til at afvise al kritik, fortalte Valdés for noget tid siden.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder