Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valdés returnerer til Barca - hvis Laporta vinder

Nyheder - 12. januar 2021
Valdés returnerer til Barca - hvis Laporta vinder

© Pere Puntí - MD


Den 19. juli 2019 blev Victor Valdés ansat som ny cheftræner for Barcas U19-hold. Den 7. oktober 2019 blev han fyret. Altså under tre måneder i jobbet fik han før ledelsen valgte at fyre ham og sende ham ud af klubben. Han fortrød ikke sit ophold og han har i sinde at vende retur.

Problemerne opstod i, at Patrick Kluivert på daværende tidspunkt havde sine planer om, hvordan træningen og taktikken skulle være, men Valdés nægtede at give slip på sine egne idéer og da han til dagligt trænede spillerne som han ønskede det, brød en større diskussion ud med Kluivert hvilket resulterede i, at Valdés blev fyret.

Men man har måske ikke set det sidste til den tidligere Barca-målmand. Han har nemlig en plan om at returnere til klubben såfremt Joan Laporta - som ventet - vinder præsidentvalget. Valdés og Laporta er gode venner i det private hvilket Valdés' bryllup er et bevis på. Her deltog Laporta nemlig og der er derfor store chancer for at se Valdés i Barca igen.

I dag er han træner for Horta, men den klub har Valdés en aftale med. Hvis Laporta vinder valget i Barca, så har Valdés fri mulighed for at forlade Horta. Det kan være første led i at få flere af de tidligere store profiler på Barcas mandskab tilbage til klubben. Victor Font arbejder tæt sammen med Xavi, men det betyder ikke, at Laporta ikke har muligheden for at ansætte Xavi på sigt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder