Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valdes: Jeg kan blive fyret, hvis jeg nævner Neymar

Nyheder: Af Sajad Koftan - 27. august 2019




Som optakt til Barcas U19-kamp mod Ajax Amsterdams ungdomshold, ved den officielle åbning af Johan Cruyff Stadion, talte Victor Valdes med mediet SPORT som stillede et hav af spørgsmål til den tidligere stjerne-keeper.

Som man kan forestille sig, drejede spørgsmålene sig om legendens nye job som træner for Barcas ungdomshold, men også om Ansu Fatis flotte debut - samt muligheden for at få Neymar tilbage til Camp Nou igen.

- Ja, hvad kan der siges om Neymar ? Man kan have forskellige meninger om ham, men jeg har altså spillet med ham i et år, og det var tydeligt at han er en helt speciel og ekstraordinær god spiller, roste Valdes sin tidligere holdkammerat.

- Neymar var også afgørende for os da vi vandt Champions League.

Herefter var Valdes hurtig til at skifte emne - noget som også blev nævnt overfor SPORT-journalisten.

- Nu har du sat mig i en kompromisløs situation, hvor jeg kan risikere mit job hvis jeg siger mere. Og jeg vil meget gerne fortsætte i klubben, sagde Barcas lidligere førstemålmand.

Neymar er stadig en af klodens mest eftertragtede fodboldspillere.
Brasilianerens navn bliver stadig nævnt i alle fodboldmedier, på dagligt basis, i forbindelse med et skifte tilbage til Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valdes: Jeg kan blive fyret, hvis jeg nævner Neymar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder