Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Thiago overvejede Barca-retur

Transfermarked - 30. maj 2020Thiago overvejede Barca-retur

© Getty Images


Det er syv år siden, at Thiago Alcantara skiftede fra Barca til Bayern München og han er siden blevet 29 år. Ikke desto mindre florerer hans navn ofte når transfervinduet åbner - for rigtig mange Barca-fans så ham gerne i Barca-trøjen. Nu kan tyske Bild afsløre, at Thiago overvejede at returnere til Barca.

Han overvejede således at vende tilbage til den spanske liga og Barca de seneste par uger. Da Bayern tilbød ham en ny kontrakt bad han om tid til at overveje den og i løbet af den tid, som Bayern naturligvis gav ham, tog han kontakt til familien for at drøfte muligheden for et skifte tilbage til Barca.

Ifølge mediet er Thiago glad i Bayern og han er tilfreds med det sportslige projekt og planen omkring ham som spiller, og det var nok til at han kunne træffe beslutningen om at forlænge sin kontrakt i det tyske. Thiago mødtes med Bayerns ledelse den 4. maj på Säbener Strasse, hvor man drøftede den mulige kontraktforlængelse og det var her, at Thiago bad om tid efter at have kigget kontrakttilbuddet over.

Thiago stod over for et kompliceret valg for syv år siden, da han foran sig havde Xavi og Iniesta, som spillede alle kampe og samtidig havde han ikke fornemmelsen af, at man for alvor troede på ham. Han valgte derfor at gøre brug af det tilbud som Bayern München på daværende tidspunkt smed på bordet. Og nu, syv år senere, er han fortsat tilfreds i det tyske og intet tyder på, at man nogensinde kommer til at se ham i Barca-trøjen igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

11 min. Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...
42 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
1 t. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
2 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....

Ugens mest læste

Seneste nyheder