Annonce


Annonce

Annonce

FC Porto og Real Betis dyster om Juan Miranda

Transfermarked - 9. juni 2020




20-årige Juan Miranda er lige nu udlejet fra Barca til tyske Schalke 04. Her har han gjort det så godt, at tyskerne gerne vil låne ham i endnu en sæson mens FC Porto og Real Betis kæmper om hans permanente underskrift. Schalke 04 har ikke råd til at købe ham fri.

Venstrebacken gør det altså så godt i Bundesligaen, at øvrige klubber holder øje med ham. Flere klubber har henvendt sig til Barca for at høre mere om Mirandas situation og indtil nu har Barca på ingen måde været afvisende over for et salg. FC Porto har dog en lille fordel.

Deres vicepræsident hedder nemlig Vitor Baia og ham kender Miranda hvilket er et stort plus. Men for Miranda skal han håbe på, at Alex Telles skifter denne sommer som forventet for netop at give plads til Miranda. Både PSG og Chelsea har haft snøren ude efter Telles.

Lige nu fokuserer Miranda dog på at gøre Bundesligaen færdig med Schalke, som har gjort det forfærdeligt efter coronapausen. De har allerde spillet adskillige kampe men har endnu en sejr til gode. Senest fik de kun 1-1 med Union Berlin. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


FC Porto og Real Betis dyster om Juan Miranda

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder