Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite: Jeg har ventet på det

La Liga - 14. juni 2020Braithwaite: Jeg har ventet på det

©


Historierne om, at Martin Braithwaite var blandt de spillere, med den bedste form efter coronapausen viste sig at være rigtig. Han fik nemlig lov til at spille hele kampen mod Mallorca i aftes til trods for at Quique Setién havde hele fem udskiftninger at gøre godt med.

Undervejs i opgøret kom Braithwaite på tavlen og han glæder sig over målet, men hæfter sig ved det vigtigste: At sejren kom i hus og at man ikke lukkede mål ind.

- Jeg har ventet på det længe. Så det er dejligt at score mit første mål, men vigtigst er at vi startede, som vi gjorde. Vi er glade og vi skal fortsætte sådan, forklarede han til Barca TV efter kampen.

- Som en offensiv spiller vil man score mål. Jeg har arbejdet hårdt og set frem til denne kamp for at kunne score mål, så jeg er meget glad.

- Det er vigtigt for os, at vi scorede fire mål uden at lukke nogen ind. Vi startede godt og nu bygger vi vores selvtillid i jagten på vores mål.

- Det er specielt (uden tilskuere). Jeg har aldrig prøvet det før. Men det er, hvad det er, og vi må få det bedste ud af det.

- Selvfølgelig bliver den næste kamp mod Leganés speciel. Jeg kender mange folk i klubben og jeg har spillet i klubben, men når dagen er omme er det en fodboldkamp og når den er i gang, så er der ingen venner.

Næste opgave for Braithwaite og Barca er hjemmekampen mod Leganés. Det var i den klub, at Barca for få måneder siden købte Braithwaite - så der venter altså en specielt fornemmelse for danskeren.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder