Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite: Mål og to assists mod Sevilla

La Liga - 19. juni 2020Braithwaite: Mål og to assists mod Sevilla

©


Martin Braithwaite fik ikke spilletid mod sin tidligere klub Leganés tirsdag aften, da Barca vandt 2-0. I stedet så han hele kampen fra bænken og har nu friske ben til kampen i aften. Her skal Barca møde Sevilla på udebane - og dem gjorde han det fantastisk imod sidste år, hvor Leganés overraskede alt og alle.

Her dukkede Leganés op på Sanchez Pizjuan og snuppede en 3-0-sejr med sig hjem til Madrid til alles store overraskelse - og sejren kom i hus efter en forrygende præstation af Martin Braithwaite, som gav ham en solid karakter på 9 ud af 10 hos statistiksitet WhoScored. Det er typisk sådan en statistik, som Messi spiller sig til.

Braithwaite assisterede således sin holdkammerat En-Nesryi ved det første mål. Herefter scorede han selv før han lagde op til Oscar Rodriguez, som scorede til 3-0. Det gav ham en klar titel som Man of the Match og i aften er han tilbage på Sanchez Pizjuan, hvor han altså har spillet sin bedste kamp siden han kom til Spanien.

Der er en lille smule tvivl om hvorvidt han starter inde. Lionel Messi må forventes at være sikker på en plads mens de to øvrige pladser skal besættes af Suárez, Griezmann, Braithwaite og Ansu Fati. Startopstillingen kommer klokken 21 og først her får vi at se, om Braithwaite får lov til at spille på en af sine favoritbaner i Spanien.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder