Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé arbejder igennem i ferien

Champions League - 22. juli 2020Dembélé arbejder igennem i ferien

© FCBN


På grund af omstændighederne har Barca en lille uges tid før de skal i træning igen hvor det handler om at rette fokus mod Napoli og Champions League. Quique Setién valgte derfor at give spillerne en uges ferie efter en trist omgang fodbold efter coronapausen.

Således blev der trænet for sidste gang tirsdag og spillerne er først tilbage på træningsanlægget tirsdag i næste uge. Adskillige spillere bruger ferien på at rejse og opleve ting - naturligvis indenfor myndighedernes anbefalinger. Men én mand, som ikke har tænkt sig at tage en pause er Ousmane Dembélé.

Som bekendt ønsker mange ham ude af klubben, da han til trods for godt spil på banen slet ikke har formået at trumfe igennem i sine tre år i klubben. I stedet har han konstant været skadet og han har også været under kniven to gange. Men haner fast besluttet på at det skal være slut og derfor træner han lige nu hårdt for at vende tilbage.

Således er han at finde på træningsanlægget Ciutat Esportiva i disse dage for at fortsætte med sin genoptræning, som i første omgang lod til at gå langsommere frem end forventet, men siden er der ikke blevet delt detaljer omkring det nuværende omfang af situationen men det må formodes, at han er på rette vej. For en uge siden kunne han endelig trække i fodboldstøvlerne og træne på græs.

Som tiden skrider frem øges intensiteten ligesom også bolden bliver en del af hans daglige rutine. Han bliver nøje overvåget af klubbens læger og med slutspurten sat i gang vil den næste nyhed fra klubben være en bekræftelse af, at han endelig er klar igen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder