Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ingen Sancho: United vil kapre Dembélé

Transfermarked - 12. august 2020Ingen Sancho: United vil kapre Dembélé

©


Manchester United er godt i gang med at genskabe et vinderhold efter adskillige år uden den store succes. At erstatte Sir Alex Ferguson var på forhånd udset til at blive en svær opgave, og United kæmper stadg for at holde fast toppen af engelske fodbold.

Derfor er de indstillet på at spendere stort denne sommer for at styrke truppen mod næste sæson, hvor man gerne vil slutte endnu højere i Premier League. Deres helt store transfermål er Dortmunds guldfugl Jadon Sancho, men mere og mere tyder på, at den handel ikke lykkedes.

Dortmund afviser således at opgve Sancho for småpenge og kræver enorme summer hvilket kan være afgørende for Manchester Uniteds jagt. Dortmund-direktør Zorc har udtalt, at klubben tror på Sancho og at han spiller i klubben næste sæson. Det kan være lig med en afvisning af United, som derfor må kigge efter en anden spiller.Ifølge ESPN er Manchester Uniteds Plan B således at gå efter Ousmane Dembélé, da der ikke er helt klarhed over hans situation i Barca. Der er ingen tvivl om, at han har et enormt talent og potentiale, men hans skadeshistorik er ikke noget at juble over og det kan ske, at United rykker hårdt på ham såfremt de endegyldigt må se bort fra Sancho.

Dembélé er netop nu ved at blive sin langvarie skade kvit og han har trænet med de seneste par dage. Alt tyder på, at han rejser med til Lissabon i morgen og potentilt set kan komme i spil mod Bayern - hvis ikke først i semifinalen såfremt Barca når så langt.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder