Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién bekræfter: Dembélé kan spille mod Bayern

Champions League - 13. august 2020Setién bekræfter: Dembélé kan spille mod Bayern

©


Ousmane Dembélé landede i Lissabon i dag sammen med resten af holdet forud for kampen mod Bayern München i Champions League i morgen. Det franske lyn er endnu ikke blevet klarmeldt af klublægerne, men han er taget med, da man forventer at han bliver klar til at kunne spille.

Han har gjort det rigtig godt til træning og på videoerne fra træningen kan man se ham tage nogle utrolige dribleture, lange og intense løb og alt tyder på, at han er klar til at kæmpe. Han er dog næppe klar til en hel kamp, men på dagens pressemøde bekræftede Setién, at franskmanden er klar til nogle minutter.

- Vi er glade for, at Dembélé er udtaget og rejst med. Han er klar til at spille nogle få minutter hvis kampen tillader det. Vores mål er at give ham nogle minutter da han har det godt, forklarede Setién på sit pressemøde fra Lissabon her til aften.Der var en reel mulighed for at han ville blive udtaget til kampen mod Napoli, men man valgte alligevel at lade ham se kampen fra lægterne, da man ikke ville sende ham i ilden for tidligt. Nu er der snart gået en uge siden kampen og han har set ekstremt skarp ud til træning og nu handler det om at give ham lidt minutter så han kan få en god følelse forud for næste sæson.

Dagens plan
17.45: Pressemøde med Setién og Vidal
18.30: Træning på Estadio Da Luz

Bayern München holder pressemøde klokken 19.30 og træner klokken 20.30. Müller og træner Flick taler forud for kampen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder