Ansu Fati fik to mål annulleret i spansk debut

Landskampe - 4. september 2020

Ansu Fati udlevede i aftes en drøm, da Spanien mødte Tyskland i UEFA Nations League. Som bekendt var kun Sergio Busquets og Ansu Fat udtaget til kampen og mens Busquets startede inde, kom Ansu Fati først på banen i anden halvleg.

Første halvleg bød på en håndfuld chancer i begge ender, specielt da Rodrigo fik en kæmpe chance efter en stor fejl af tyskerne i defensiven, men på forunderlig vis gad den spanske angriber ikke at sparke bolden i det tomme mål og således sluttede første halvleg med 0-0.

Straks fra anden halvlegs start var der debut til Ansu Fati, som erstattede Jesus Navas. Men blot få minutter inde i anden halvleg blev Spanien kørt tynde, da både Leroy Sané og Timo Werner havde mulighed for at tage fat i bolden inde i feltet. Det blev den nyslåede Chelsea-stjerne, som trak bolden til sig. Han tog et par træk og sparkede den fladt i nettet uden chance for David de Gea. 1-0 til Tyskland, som så valgte at skifte indstilling totalt.

I en 5-4-1 opstilling overlod man initiativet til Spanien og spillede på kontra og det udviklede sig til flere store spanske chancer. Ansu Fati udlignede til 1-1, men Dani Carvajal, som lagde assisten, blev korrekt dømt offside og målet blev annulleret. Ansu Fati var på pletten i de døende minutter igen, da han rigtig flot pandede bolden i mål, men Sergio Ramos begik et frispark lige inden og derfor blev også det mål annulleret.

Det lignede længe en tysk sejr, men dybt inde i overtiden dukkede Gaya op og scorede til slutresultatet 1-1. Busquets blev pillet ud efter 57 minutters spil mens Ansu Fati altså fik 45 minutter plus det løse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder