Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé kom for sent til træning efter sejr

Nyheder - 29. september 2020Dembélé kom for sent til træning efter sejr

© Cuatro


Ousmane Dembélé har været fit for fight i over en måned og han er derfor begyndt at spille kampe igen. Han fik spilleminutter i træningskampene og mod Villarreal søndag aften og stille og roligt kommer han ind i sin rytme igen og Barca håber på, at han endelig lander for alvor og viser sit enorme potentiale.

Under Ernesto Valverde og Quique Setién skulle spillerne møde ind når træningen begyndte, men både under Luis Enrique og nu under Ronald Koeman skal spillerne møde ind en time før træningen starter - noget, som alle respekterer. Derfor var det uheldigt, at Dembélé kom 15 minutter for sent mandag.

Koeman havde kaldt sine spillere til træning mandag efter sejren mod Villarreal og her kunne Cuatro se franskmanden ankomme et kvarter for sent. Der er ikke blevet talt meget om det, og i denne omgang må han til bødekassen og betale, men ellers håber man i klubben på, at det var en enlig svale, da Dembélé faktisk har gjort det rigtig godt siden han kom tilbage fra sin seneste skade.

Dembélés attitude til træning og hele det professionelle look er blevet meget bedre efter at han er kommet tilbage og det kan holdkammeraterne da også se, og de håber også på, at Dembélé kan hjælpe holdet til guld denne sæson.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder