Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman forklarer hvorfor Dembélé ikke kom på banen

Nyheder - 2. oktober 2020Koeman forklarer hvorfor Dembélé ikke kom på banen

© GETTY


Ousmane Dembélé er endelig skadesfri og har været det i halvanden måned efterhånden. Han træner godt med og får bygget godt på, men han mødte et nederlag i går midt i Barcas uhyre vigtige triumf på Balaidos hvor Celta Vigo har hjemme. Han kom nemlig ikke på banen.

Forinden kampen erfarede de spanske medier, at Dembélé ville starte inde mod Celta, men sådan blev det ikke. I stedet startede Messi, Griezmann og Ansu Fati på de offensive pladser og undervejs i kampen kom Dembélé ikke på banen til trods for at Ronald Koeman kunne gøre brug af fem indskiftere. Ronald Araujo kom ind lige inden pausen på grund af Clement Lenglets røde kort.

Med 20 minutter igen blev Coutinho og Ansu Fati pillet fra banen og ind kom Trincao og Pedri - og det var de indskiftere, som Koeman brugte. Efter kampen forklarede hollænderen hvorfor, at Dembélé ikke kom på banen. Franskmanden har været rygtet til Manchester United for at kunne finansiere købet af Memphis Depay, og mange havde den opfattelse, at det var derfor, at han ikke kom i spil.

Koeman slog dog fast efter kampen, at han mente, at såvel Pedri som Trincao kunne bidrage med mere i defensiven end Dembélé og da Barca var en mand i undertal var det altså derfor, at Koeman tog den beslutning. Om Dembélé kommer i spil i weekendens kamp mod Sevilla er endnu uvist - men han har i hvert fald friske ben efter spilletid mod Villarreal og ingen spilletid mod Celta Vigo.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nu


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder